Bez obzira imate li mali, srednji ili veliki ormar, prostor za pohranu obično je prepun. Ova skladišna rješenja osmišljena su kako bi vam olakšala stvaranje više prostora za pohranu u ormaru – bez obzira na veličinu. Jednostavna su za instalaciju, prilagodljiva proračunu i pomažu vam u kontroli nad ormarom.

1. Dva puta objesiti

U organizacija ormara i odjeće sve je u korištenju i maksimiziranju prostora , a ništa ne povećava prostor u ormaru učinkovito kao dvostruka vješalica . Da biste instalirali, izmjerite svoj trenutni štap i odredite koliko vam je prostora potrebno na podu ispod vaše odjeće. Izmjerite odjeću koju namjeravate objesiti na šipku i instalirati na tu visinu. Sada imate dvostruku količinu spremišta ormara!

2. Spremite svoje cipele na vrata ormara

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pohranite svoje najčešće korištene cipele na unutrašnju stranu vrata ormara. Ovo možete uraditi uz pomoć držača za peškir.

3. Opremite pribor i spremnike

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ovo će također raditi za ogrlice, pojaseve, šalove i vezice. Sve što može objesiti može se objesiti na vješalicu. Sve što trebate su kuke zavjese za tuširanje i svaku vješalicu možete pretvoriti u dodatnu pohranu.

4. Valet Hooks

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ovaj mali trik može biti ključni dio upravljanja vašim jutarnjim vremenom. Morate raniti svakoga dana? Objesite svoju odjeću za sljedeći dan navečer. Valet kuke također su korisne za objesiti pojaseve, torbe i šalove. Svestrane su, jednostavne za koristiti i ne ostavljaju trag na vašem zidu ili vratima.

5. Označite svoju pohranu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Malo označavanja može olakšati pronalaženje. To je osobito korisno za kutije koje nisu lahko vidljive. Budući da su kutije na vrhu ormara ili na nekom manje vidljivom mjestu, možda zaboravite u kojoj se nalazi šal ili rukavice.

6. Dijelovi polica

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Odjeljci polica zaista pomažu organizirati ograničeni prostor na polici. Pazite da izmjerite svoju odjeću prije instaliranja razdjelnika. Dolaze u nekoliko različitih veličina i boja.

7. Komplet za garderobu

Rubbermaid Closet Kit je svestran i jednostavan način da se ažurira bilo koji ormar. Vi odlučujete koliko više prostora i polica trebate, a komplet može odgovarati vašim specifikacijama. Sve šipke i police mogu se proširiti kako bi se uklopile u vaš ormar, a ako radite s većim prostorom i trebate dva ili tri kompleta umjesto jednog, svi rade i uklapaju se zajedno.

8. Pohranite šalove na unutrašnju stranu ormara

Šalove može biti nezgodno pohraniti. Ubaciti ih u ormar ili ladicu je ok, ali ako svakodnevno nosite šalove, pohranjivanje na unutrašnjost vrata ormara ima više smisla.

9. Pohranite sezonske stvari u XSpace kutiju

Najjednostavniji način da napraviš dodatni prostor je da naručiš XSpace kutiju i odložiš stvari koje ti neće trebati za godišnje doba koje dolazi. Spremi svoje stvari i pozovi nas! Tvoje stvari ćemo pokupiti potpuno besplatno, a kada ti ponovo zatrebaju vratit ćemo ih u roku od 24 sata.